poussiere_de_lune_nl1008014.jpg
  home
klik hier
Op zaterdag 16 april bevalt Galaxie Bleu Poussiere de Lune oftewel Bobigny van haar eerste nest. Het J-Nest. Dit nest bestaat uit 10 puppen, is het 10e nest van kennel Poussiere de Lune, die dit jaar ook nog eens 10 jaar bestaat... En...bestaat het nest ook nog eens uit 5 reuen en 5 teven, waarvan 3 arlequin reuen en 3 arlequin teven, en 2 b&t reuen en 2 b&t teven. Als eerste worden de 6 arlequins geboren en daarna de 4 b&ts. Maar persoonlijk heb ik niets met cijfers hoor...Bobigny schijnbaar wel!

Enfin maak kennis met dit kleurrijke nestje en geniet van de Jeetjes!!
Jimagine Bleu PdL
Josephine Bleu PdL
JoŽlle Bleu PdL
Jazzmine PdL
Joyeux PdL oftewel de dametjes

En de heren:
Jheronimus Bleu PdL
Jurgen Bleu PdL
Julien Bleu PdL
James PdL
Jagger PdL
maandag 25 april 2016
10 dagen oud alweer... Moeder en pups doen het super! De Jeetjes zijn flink gegroeid en Bobigny heeft zich snel hersteld na de bevalling, zowel lichamelijk als geestelijk. Haar dag bestaat uit de 3 R's: Rust Reinheid en Regelmaat. Eten, drinken en knuffelpartijen worden door ons geleverd. Ook met de andere beaucerons is er weer contact maar Bob is erg duidelijk: kijken mag maar aankomen nog niet!!
Vooral eigenwijze, brutale en super nieuwsgierige puberneef Formidable wordt scherp in de gaten gehouden! De kwajongen...
Josephine Bleu: slapen op moeders staart: ' the best place to be..'
James ligt liever aan haar voeten...
woensdag 4 mei 2016
Aktie, aktie en nog eens aktie! Dat is kenmerkend voor de afgelopen week . De Jeetjes zetten de vaart erin! Het hele spul is al aan de wandel met de ogen wijd open! De eerste ontwormingspasta is ook al een feit en de verse tartaar laat ook niet lang meer op zich wachten.
Gisteren voor de eerste keer uit de werpkist in de puppenren was kostelijk om te zien! Over het kleed met eigen geur en die van Bobigny, paradeerden de puppen de ruimte door. Nieuwsgierig snuffelend aan nieuwe objecten zoals Roger Rabbit en Maya de Bij. Het metaal van de ren was natuurlijk ook nieuw en moest onderzocht worden. Geweldig toch om te zien hoe die kleine wezentjes de wereld verkennen met de neus, met geur. Iets wat wij mensen ons bijna niet voor kunnen stellen...helaas.
Eindstation was natuurlijk mama Bobigny die genoot van de ruimte van de puppenren om languit te kunnen gaan liggen en haar kinders te poetsen en te voeden. Supermama!!
Pastabekkie
Kiekeboehhhh
Ook voor papa Merlot supervermoeiend die kinders...
Op ontdekkingstocht door de puppenren