poussiere_de_lune_nl1007025.jpg
  home
klik hier
zondag 23 maart 2014
... en daarna ging het leven gewoon weer verder en stond de Algemene Leden Vergadering van de BVN op het programma bij DogCenter in Kerkwijk. Irish en Idéfix hadden geen stemrecht maar gingen mee voor de gezelligheid: zusje Icoon was ook van de partij.
Irish en Icoon
Kinders uitgevlogen: papa Merlot pikt thuis de bench in!!
maandag 24 maart 2014
Idéfix (l) en Irish (r) nog een paar dagen samen op de dagopvang
woensdag 26 maart 2014
We gaan de hort op! Kennismaken met het verkeer, het schoolplein en hele leuke aardige moeders die altijd bereidt zijn om wat knuffels en aaitjes uit te delen. Er gaat een wereld open voor de 2 Ietjes!
vrijdag 28 maart 2014
Nog even een paar stoeipartijtjes met Idéfix voordat deze lieve mooie man opgehaald wordt en in Harskamp gaat wonen onder de naam Bobbie. Grappig: je geeft hem de naam Idéfix, een klein wit hondje uit Asterix en Obélix en hij krijgt vanaf morgen de naam Bobbie. Van Kuifje toevallig??
Dag heerlijk manneke! Irish en ik, we zullen je missen!! Het ga je goed Bobbie!
Irish doet voor hoe het niet hoort: lopen en graven in de bloempotten! FOEI!!
Willem en Irish: er bestaat geen grotere puppenfan!
Idéfix slaapt in zijn ballenBED
vrijdag 4 april 2014
Een ochtendje met papa Merlot in de tuin, terwijl de rest van de familie naar de Hondendagopvang is. Merlot leert haar hoe en wanneer ze moet waken: 'Wat hoor je pap? Wat zie je?'
Daarna een happie en een dutje in de bench en in de middag met het vrouwtje naar de stad. De auto in de parkeergarage gezet, met lift en de roltrap kennis gemaakt en een appeltje gepikt... Heerlijk voor de dorst!!
Alhoewel ik het prima naar mijn zin heb bij mijn familie en de bondscoach ben ik toch op zoek naar een nieuw baas... En die heb ik gevonden in België...elk weekend mag ik mee naar de motorcross...heerlijk!